oenani, je maandelijks wijnabonnement

Een exclusieve wijnervaring

Verwen jezelf en ontdek onze limited edition box,
voor fijnproevers. 

oenani en Café de Paris bundelen hun krachten om je een exclusieve wijnervaring aan te bieden. Geniet van 3 heerlijke flessen wijn, met aangepaste foodpairing- en wijntips, geschikt voor elke levensgenieter. 

Geniet nadien ook van een heerlijke lunch of diner bij Café de Paris met je exclusieve oenani-voucher.

Bestellen kan tot en met zondag 29 oktober
Levering vindt uitsluitend plaats op vrijdag 3 november.

Geniet van 3 heerlijke flessen wijn

Exclusief 3 november 2023 geleverd

Met talrijke foodpairings en wijntips

Bij oenani geloven we dat wijn meer is dan een drankje; het is een uitnodiging om te genieten van de mooiste momenten in het leven. In samenwerking met Café de Paris, een gevestigde waarde op de Grote Markt van Aalst, hebben we zorgvuldig een limited edition box samengesteld om jullie zintuigen te verwennen.

in samenwerking met

Café de Paris Aalst logo

Dit sprankelende restaurant ligt op één van de leukste plekjes van de Aalsterse Grote Markt. De kaart, het keuzemenu, de suggesties… Ze spreken van kwaliteit, versheid, aandacht voor de seizoenen en goede smaak. Alles blijft boeien. Weet te overtuigen. En wees gerust, de keus is groot. Groot genoeg om te zorgen voor twee etages én een terras tevreden gasten.

20230928_Oenani-CafeDeParis-07682 banner

Laat je verleiden door de perfecte fusie van uitzonderlijke wijnen en authentieke gerechten met oenani’s exclusieve samenwerking met Café de Paris. Creëer waardevolle moment van genieten en samenzijn, dit met een goed glas en een lekker bord, op een hedendaagse manier gebracht met oog voor kwaliteit.

20230928_Oenani-CafeDeParis-07839 banner

Ervaar de kunst van food pairing als nooit tevoren door Café de Paris’ culinaire expertise en oenani’s exquise wijnen samen te brengen. Elke fles in deze collectie is zorgvuldig gekozen om uw gastronomische ervaring te verbeteren, of u nu geniet van een heerlijk stuk vlees, of een echte seizoensklassieker.