oenani, je maandelijks wijnabonnement

De exclusieve wijnselectie van sterrenchef Bart De Pooter

HET PERFECTE EINDEJAARSCADEAU VOOR JE FAVORIETE FIJNPROEVERS

2

3 KWALITEITSWIJNEN, uitzonderlijk geselecteerd door Bart De Pooter; begeleid door onze WIJNTIP om je smaakpapillen te prikkelen, en een AROMAWIEL om de nuances van elke slok te ontdekken.  

1

Een exclusieve kijk in de wereld van sterrenchef BART DE POOTER en zijn culinaire parel VIS VAN A. In ons exclusieve interview kom je te weten wie Bart De Pooter is, zijn liefde voor vis en natuurlijk zijn favoriete wijnarrangementen.

3

Exclusief in onze giftbox vind je een aantal mooie POSTKAARTJES voor het einde van het jaar. Verstuur ze, geef ze cadeau of hang ze in je hal, en deel de magie van de feestdagen dit jaar op een leuke manier!

20231030_Oenani-Kerst-06345
20231030_Oenani-Kerst-06010
20231030_Oenani-Kerst-06109

Een feestelijke samenwerking:

Vis van A

Vis van A, het gerenommeerd restaurant in Antwerpen onder leiding van de befaamde chef Bart de Pooter, staat synoniem voor gastronomische verfijning en creativiteit. Het restaurant is een culinaire bestemming waar smaken samenkomen en zintuigen worden verwend. Bart’s passie voor hoogstaande gerechten zorgt voor een onvergetelijke eetervaring.

Maak kennis met de sterrenchef: Bart De Pooter

Bart De Pooter is een Belgische chef en culinair ondernemer. In 1993 opent hij de deuren van zijn eerste restaurant, Pastorale. Tien jaar later worden zijn inzet en passie bekroond met een Michelinster, en in 2006 volgt een tweede ster. Het restaurant wordt uitgeroepen tot beste groenterestaurant van 2018 en prijkt in de top 100 van La Liste.

De keuken van Bart wordt gevoed door de smaken, kleuren en verschillende texturen van onze seizoenen. Met een passie voor gastvrijheid creëert hij gastronomische momenten waar balans en puurheid steeds centraal staan. Dit wordt extra in de kijker gezet in 2012, wanneer Bart wordt verkozen tot chef van het jaar door Gault&Millau

Je favoriete eindejaarscadeau